lunes, 19 de junio de 2017

Carta comiat 2n B

Recordeu aquells primers dies... la vostra mirada mig il.lusionada per pujar al pis de dalt, mig desconcertada ja que no sabíeu el que anàveu a trobar, nous mestres, noves classe, noves experiències.....? de segur que no, fa ja tan de temps i son tantes les coses que heu viscut en aquets dos últims cursos  i ara ja ens toca acomiadar-nos, encara que no serà una comiat per sempre,  ens seguirem veient per l’escola, no compartirem tants moments però espero que sempre guardeu en un lloc del vostres cors tot allò que hem viscut junts, com jo us duré a vosaltres en el meu record.


Hem passat moments de treball i de joc, moments de concentració i de compartir, moments de riure i també de nervis,  moments al cap i a la fi de conviure, i desitjo que amb el pas del temps quan estos moments es vagin difuminant us quedi eixe record dolç d’haver gaudit d’uns anys de felicitat.


Jo si que us puc dir que quedareu gravats en la meua memòria d’una forma especial, després d’uns anys, retornar a ser tutor amb vosaltres ha estat meravellós, i ara al recordar eixes experiències compartides m’omplin de felicitat, així que, GRÀCIES per haver formar part de l’aventura del vostre creixement.


Eixa és la paraula que tal vegada anava buscant en estes lletres, GRÀCIES, és la paraula que cada matí hem repetit i que m’agradaria portàreu en el vostre record, sigueu agraïts. Seguireu aprenent moltes coses, feu-ho amb un somriure i donant les gràcies a Déu per cada moment viscut i no perdeu eixa mirada il.lusionada que a nosaltres els mestre ens serveix de motor en la nostra feina.


GRÀCIES I FINS SEMPRE

                                                 Juanjo Bueno