lunes, 22 de mayo de 2017

Entrepà solidari

Una vegada més, vam celebrar l’entrepà solidari el passat divendres 19 de maig. Era dins la franja horària de 13:15 a 15:00 hores. L'aportació individual era de 5 euros.
Els vostres donatius, en aquesta ocasió, eren per a la campanya Missions Consolació 2017, que sota el lema “SOlidariS”, ressaltant eixe S0S, com a crida d'emergència que ens arriba des de molt diversos llocs on és present la Congregació de Germanes de Ntra. Sra. de la Consolació.

Els desastres naturals se succeeixen: incendis, ciclons, terratrèmols, inundacions... Xile, Moçambic, Perú, Equador, Argentina... En aquests llocs la Consolació està present i com a família vivim aquest temps difícil, però convençuts també que cada dificultat, és una oportunitat per donar un cop de mà. La nostra campanya d'aquest any, vol fer-se solidària amb les persones que estan vivint les conseqüències dels desastres naturals. A les nostres portes arriben projectes per a l’atenció de necessitats bàsiques, de reconstrucció d'infraestructures... Amb la nostra aportació col·laborem en la reconstrucció d'aquells espais de vida que han quedat devastats.
Som conscients que segueixen sent moltes les necessitats del nostre entorn i del nostre món. Per això, per tal de fer del nostre un món més fratern, més just i més humà, us agraïm la vostra generosa participació.