jueves, 3 de octubre de 2013

Convivències a Sant Gregori 5º

Divendres 27 de setembre els alumnes de cinquè vam anar a Sant Gregori a gaudir un any més de les Convivències. Allà vam descobrir alguns dels personatges representatius del lema “Tú sí que molas” com ara Maria Rosa Molas, María Teresa González Justo, Juan XIII i San Pablo.
A través d’ells hem après jugant algunes de les seues virtuts, però sobretot vam aprendre a compartir i a saber lo que vol dir estar disponible.
A més a més, i a banda d’aprofitar el trajecte per a fer esport i per repassar algunes lliçons d’educació viària, també vam aprofitat per reconèixer carres, edificis, institucions, monuments i places per les que passem molt sovint, però que potser no ens aturem a conèixer part de la seua història i bellesa. L’Església de Sant Bartomeu, l’il·lustríssim ajuntament, l’escultura de la carxofa, edificis emblemàtics del centre del poble i l’Ermita de Sant Gregori són alguns dels llocs més representatius de la nostra ciutat.
 
Per últim, volem agrair als membres de la policia local de Benicarló la seua companyia, i sobretot la seguretat que ens varen proporcionar durant tot el trajecte. Moltes gràcies!